LunaKidsTv je YouTube kanal za decu i roditelje gde možete naći iznenađujuće lepe video filmove za dečiju zabavu i obrazovanje gde deca uz igru mogu da uče engleski jezik. Ako vam se sviđa, lajkujte i subscribe on: Luna Kids TV, ima još raznih videa.

Pokloni i igračke za decu

Zar ne tražimo svi s vremena na vreme interesantne poklone i igračke za naše voljene? Mi volimo da kupujemo online, jer je izbor mnogo veći a cene su drastično niže nego u prodavnicama u gradu. Po našem mišljenju postoji nekoliko važnih stvari koje online prodavnica mora da ispuni:

  • da je roba odličnog kvaliteta
  • da su cene prihvatljive
  • da je prodavnica proverena i pouzdana
  • da prodavnica ima odličnu zaštitu potrošača i
  • odličnu polisu povraćaja robe i novcaSve to smo našli na AliExpressu, a više o ovoj prodavnici možete pročitati u drugom članku na našoj webstranici: JupiJE saveti za online kupovinu najboljih i najjeftinijih gedžeta i poklona. Sa preko hiljadu prodavnica i miliona proizvoda, ovaj multinacionalni gigant je odlično mesto za online kupovinu. Ako vam nešto treba oni to sigurno imaju, i to po mnogo povoljnijim cenama nego bilo koja druga prodavnica. ZAGARANTOVANO!!

Na primer, kliknite ovde i proverite cenu ovih Patrolnih Šapa:
AliExpress.com Product – Hot sale 6Pcs/set Patrulla Canina Anime Classic Toy Pawed Patrolling dog Action Figures With shield Christmas gifts for children

Ako vas je ovo zainteresovalo, slobodno pogledajte njihovu ponudu, to vas ništa ne košta. A ono šta je najbolje, postoje različite kategorije za različite proizvode, što čini pretragu lakšom i bržom. Kliknite na jednu od ovih kategorija i brzinom svetlosti ćete se naći u raju za kupce:

Kompjuteri & Kancelarija

Električni aparati

Telefoni & Telecomunikacija

Venčanja & Proslave

Dečija garderoba

Sport & Zabava

Kuća & Bašta

Igračke & Hobi

Ženske cipele

Nakit