Dunavsko more I aktivizam kroz ekran

Zanimljivosti o Dunavu u vidu kratkih, zabavnih i edukativnih video filmova. Zanimljive činjenice koje će vas oduševiti, proširiti vaše znanje i ispuniti dan. Pres kliping možete pogledati OVDE.

Pratite nas i pogledajte prvi nove  kratke video forme koje će bili prikazivane i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/JupiJEcom/

Kratke JupiJE video forme Dunavsko more i aktivizam kroz ekran se bave Dunavom ali i Evropskim zemljama kroz koje prolazi, prikazuju različitost kulture nacija i povezanost naroda kroz reku, kulturno nasleđe Podunavskog regiona, raznovrsnost i bogatstvo života na reci, preispitivanje odnosa čoveka prema prirodi i zaštiti životne sredine kroz metaforu Dunava, kao najveće, ali i najzagađenije evropske reke, Dunav kroz vreme iz ugla novosađana. 

Projekat je deo programskog luka Dunavsko more Evropske prestonice kulture koji se bavi predstavljanjem kulturnog nasleđa i očuvanjem prirodnih bogatstava jedne od najvećih evropskih reka. Spajanjem umetnosti i ekologije, Dunavsko more nam donosi umetničke programe kao poziv na akciju za očuvanje i brigu o Dunavu, ali nas i upoznaje sa nasleđem zemalja kroz koje Dunav protiče. Projekat je osmišljen i realizovan u produkciji Udruželja za video umetnost Videomedeja.

zanimljivosti o novom sadu trg slobode

Ovakvi kulturno-edukativni i zabavni video filmovi postaju svakodnevna potreba za gledaoce a vi ih prosleđujete na vašim Facebook profilima. Pomoću kratkih JupiJE video formi Dunavsko more i aktivizam kroz ekran širite vaš krug prijatelja deleći interesantne činjenice i savete. Like and Share 🙂

Ako vas interesuje video umetnost posetite Udruženje za video umetnost Videomedeja.

zanimljivosti o novom sadu stara

Besplatne čestitke i razglednice

JupiJE uživa da pronalazi i najdivnije citate, da pravi najlepše e-čestitke i najzanimljivije video poruke za nas ali i za vas. Besplatno možete da šaljete video animirane čestitke e-mailom, viberom isl. ili da ih šerujete na društvene mreže i tako ulepšate dan voljenima i prijateljima.

Ako želite da pratite sve što pronalazimo, najnovije besplatne elektronske foto i video čestitke samo kliknite Like Facebook stranicu JupiJE Card, Besplatne Čestitke, Poruke, Citati i Pokloni: https://www.facebook.com/JupiJEcard/

Ukoliko i vi želite da nas podržite pogledajte više na https://jupije.com/donacije/ i postanite deo JupiJE kratkih videa. Vaš logo će zajedno sa našim filmićima obići svet na društvenim mrežama i internet portalima. Uključi se, kontaktiraj nas ili samo doniraj simboličan iznos i pomozi nam da lakše nastavimo sa radom. Hvala vam na vašoj podršci.