LunaKidsTv je YouTube kanal za decu i roditelje gde možete naći iznenađujuće lepe video filmove za dečiju zabavu i obrazovanje gde deca uz igru mogu da uče engleski jezik. Ako vam se sviđa, lajkujte i subscribe on: Luna Kids TV, ima još raznih videa.

Pokloni i igračke za decu

Zar ne tražimo svi s vremena na vreme interesantne poklone i igračke za naše voljene? Mi volimo da kupujemo online, jer je izbor mnogo veći a cene su drastično niže nego u prodavnicama u gradu. Po našem mišljenju postoji nekoliko važnih stvari koje online prodavnica mora da ispuni:

  • da je roba odličnog kvaliteta
  • da su cene prihvatljive
  • da je prodavnica proverena i pouzdana
  • da prodavnica ima odličnu zaštitu potrošača i
  • odličnu polisu povraćaja robe i novcaSve to smo našli na AliExpressu, a više o ovoj prodavnici možete pročitati u drugom članku na našoj webstranici: JupiJE saveti za online kupovinu najboljih i najjeftinijih gedžeta i poklona. Sa preko hiljadu prodavnica i miliona proizvoda, ovaj multinacionalni gigant je odlično mesto za online kupovinu. Ako vam nešto treba oni to sigurno imaju, i to po mnogo povoljnijim cenama nego bilo koja druga prodavnica. ZAGARANTOVANO!!

Na primer, kliknite ovde i proverite cenu ovog ogromnog Hello Kitty balona:
AliExpress.com Product – 110*64cm Large Size or 80*47cm Small Size Hello Kitty Foil Balloon Cartoon Kids Air Balloons Party Decoration Girl Birthday Gift

Ako vas je ovo zainteresovalo, slobodno pogledajte njihovu ponudu, to vas ništa ne košta. A ono šta je najbolje, postoje različite kategorije za različite proizvode, što čini pretragu lakšom i bržom. Kliknite na jednu od ovih kategorija i brzinom svetlosti ćete se naći u raju za kupce:

Kompjuteri & Kancelarija

Električni aparati

Telefoni & Telecomunikacija

Venčanja & Proslave

Dečija garderoba

Sport & Zabava

Kuća & Bašta

Igračke & Hobi

Ženske cipele

Nakit