Kako napraviti jeftin ali dobar web sajt?

Izaberi web hosting

Moguće je pronaći besplatan web hosting, ali mi vam to ne bi preporučili iz više razloga. Jedan od njih je da su ovakvi nalozi vrlo nestabilni jer mogu biti ukinuti bez razloga i upozorenja.

Izaberi dobru temu

Ako pravite sajt u Word Press-u, postoje stotine besplatnih tema koje su odlične i daju vam mogućnost da sami ažurirate vaš sajt bez znanja programiranja.

Pripremi materijal

Vrlo je važno da imate dobar i gotov sadržaj svih stranica koje želite da postavite na vaš sajt. To značajno ubrzava proces kreiranja sajta.

Pronađi dizajnera

Najvažnije je pronaći osobu od poverenja koja će ispoštovati rokove i napraviti vaš sajt baš onako kako ste ga zamislili i dogovorili sa web dizajnerom.

Hosting Kompanije
Besplatnih Tema
Besplatnih Dodataka
Web Dizajnera

Prvi korak: Pronaći odličan hosting

Mi već godinama radimo sa Dreamweb hostingom i po našem mišljenju oni su najpouzdaniji, najprofesionalniji i najpovoljniji web hosting u Srbiji. Kod njih možete registrovati i domen, tako da imate sve pod jednim krovom. PREPORUČUJEMO!!

Drugi korak: Pronaći odgovarajuću temu

Word Press vam nudi na stotine odličnih tema koje su besplatne i sa kojima možete napraviti super sajt. Ukoliko imate problema da pronađete temu koja vam odgovara, mi ćemo vam u tome rado pomoći.

Treći korak: Pronaći pouzdanog web dizajnera

Jupije.com

Mi gradimo sajtove isključivo u Word Press-u i po potrebi uz pomoć Elementor Page Buildera. Za više informacija o Elementoru pogledaj ovaj video. Ako ste zainteresovani  pošaljite nam mejl, rado čemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja.

Umetnost: to smo mi

Web dizajn nam je hobby, profesionalno se bavimo ovim vizuelnim umetnostima:

Fotografija

Fotografija je mnogo više od klika na dugme. Naši fotografi su diplomirani inžinjeri fotografije i mogu da kreiraju nezamislivo.

Video umetnost

Navikli smo da je gledamo po muzejima, ali u stvarnom svetu, video umetnost može, i čini, razliku. Klikni na ikonicu i poseti naš websajt.

Logo Dizajn

Mogućnosti beskrajnog dizajna počinju sa jedinstvenom mogućnošću koja želi da se proširi dalje nego ikada ranije.