Privatnost i vaša prava

Sadržaj sajta JupiJE možete besplatno i neograničeno da delite u privatne svrhe putem e-maila ili društvenih mreža.

Nije dozvoljeno deljenje ili korišćenje bilo kojeg dela sadržaja/materijala sa ovog sajta u komercijalne svrhe i na druge sajtove bez dozvole JupiJE tima.

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike privatnosti, slobodno nam se obratite putem e-maila na info@jupije.com

Nama u jupije.com je privatnost naših posetilaca od izuzetne važnosti tako da ne prikupljamo nikakve vrste ličnih podataka od naših posetilaca.

Autorska prava

Naša politika je da odgovorimo na jasna obaveštenja o kršenju autorskih prava. Ovde možete pronaći informacije potrebne da dostavite obaveštenja.

Neki od sadržaja koji se mogu naći na ovom sajtu nisu hostovani na našim serverima niti se stvaraju ili čuvaju kod nas. JupiJE sajt funkcioniše kao internet pretraživač i ne može biti odgovoran za sadržaje eksternih Internet stranica.

Uverite se pre slanja zahteva za uklanjanje da li je taj medij zapravo postavljen na jupije.com a ne da se hostuje od treće strane.
Ako domaćin medija nije jupije.com, najbolji način zaštite svoja prava je da pitate domaćina da ga ukloni. Ovo će automatski ukloniti sadržaj sa jupije.com i bilo kojih drugih pretraživača koji ga indeksiraju.

Vaš,

JupiJE