O nama

Zanimljive činjenice, genijalne ideje, izumi, saveti, uradi sam, životne mudrosti, e-čestitke, e-poruke, gedžeti, pokloni, video…

JupJE uživa da otkriva nove zanimljive činjenice, inovativne gedžete i najnovije izume. Imamo veliku strast prema genijalnim idejama, najnovijom tehnologijom, čudnim prirodnim pojavama, misterioznim saznanjima o našem organizmu i svemiru.
Čvrsto verujemo da svačija budućnost može imati koristi od ovakvih zanimljivih činjenica I dostignuća. Obožavamo da sve što proučimo i naučimo tragajući za činjenicama i izumima, sažmemo i pojednostavimo za vas u najprivlačnijoj formi a to je video JupiJE. 


Samo saznanje da ovakvi genijalni izumi i dela prirode, čoveka i univerzuma postoje oduševiće vas, proširiće vaše znanje, ispuniće vam dan i obogatiće vašu dušu.

JupiJE uživa da pronalazi najdivnije citate, da pravi najlepše e-čestitke i najzanimljivije video poruke za nas ali i za vas. Besplatno možete da ih šaljete e-mailom, da ih šerujete na društvene mreže i tako ulepšate dan voljenima i prijateljima.


JupiJE će vas zabavljati satima i zadiviti vaše prijatelje šerovanjem našeg linka sa interesantnim saznanjima ili porukama.
Ako želite da pratite sve što pronalazimo, najnovije besplatne elektronske foto i video čestitke kao i najnovije informacije o zanimljivostima, tačnije: da biste ispunili vaše dnevne potrebe za saznanjima i nahranili vaš mozak, pratite nas na JupiJE facebook stranici: https://www.facebook.com/JupiJEcom/