Dragi ljubitelji JupiJE videa

i svi vi koji uživate da otkrivate nove zanimljive činjenice, inovativne gedžete i najnovije izume, vi koji imate veliku strast prema genijalnim idejama, najnovijom tehnologijom, čudnim prirodnim pojavama, misterioznim saznanjima o našem organizmu, svemiru ali i Novom Sadu pratite nas i pogledajte prvi nove  kratke video forme koje će bili prikazivane na na internet portalu i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/JupiJEcom/

Čvrsto verujemo da svačija budućnost može imati koristi od ovakvih zanimljivih činjenica i dostignuća. Obožavamo da sve što proučimo i naučimo tragajući za činjenicama i izumima, sažmemo i pojednostavimo u najprivlačnijoj formi u vidu kratkih, zabavnih, kulturnih i edukativnih video filmova za sve uzraste.

Samo saznanje da ovakvi genijalni izumi i dela prirode, čoveka i univerzuma postoje oduševiće gledaoce, proširiće njihovo znanje, ispuniće im dan i obogatiće im dušu. Najnovije informacije o zanimljivostima ispuniće dnevne potrebe za saznanjima i nahraniti mozak gledalaca.

JupiJE uživa da pronalazi i najdivnije citate, da pravi najlepše e-čestitke i najzanimljivije video poruke za nas ali i za vas. Besplatno možete da šaljete video animirane čestitke e-mailom, viberom isl. ili da ih šerujete na društvene mreže i tako ulepšate dan voljenima i prijateljima.

JupiJE će vas zabavljati satima i zadiviti vaše prijatelje šerovanjem našeg linka sa interesantnim saznanjima ili porukama.

Ako želite da pratite sve što pronalazimo, najnovije besplatne elektronske foto i video čestitke samo kliknite Like Facebook stranicu JupiJE Card, Besplatne Čestitke, Poruke, Citati i Pokloni: https://www.facebook.com/JupiJEcard/

Ukoliko i vi želite da nas podržite pogledajte više na https://jupije.com/donacije/ i postanite deo JupiJE kratkih videa. Vaš logo će zajedno sa našim filmićima obići svet na društvenim mrežama i internet portalima. Uključi se, kontaktiraj nas ili samo doniraj simboličan iznos i pomozi nam da lakše nastavimo sa radom.

Ovakvi kulturno-edukativni i zabavni video filmovi postaju svakodnevna potreba za gledaoce a vi ih prosleđujete na vašim Facebook profilima i postajete  isto toliko zanimljivi prijateljima, širite vaš krug deleći interesantne činjenice i savete. Like and Share 🙂